SERVEIS

Anticipar-se als problemes és la base de tota gestió

Els nostres clients saben que aquells serveis que els prestem funcionaran a la perfecció.

Estructurem els nostres serveis de manera que funcionin amb la màxima eficiència, qualitat i que els nostres clients només percebin el valor d’un servei notable.
Cobrim la majoria dels serveis necessaris per a la gestió d’una instal·lació esportiva.

Les instal·lacions esportives són la nostra llar

Socorrisme

No només es tracta de cobrir una necessitat legal, el socorrisme en instal·lacions esportives i aquàtiques es fonamenta en proporcionar seguretat als usuaris així com generar tranquil·litat dels gestors de les mateixes.

En Prosport som especialistes en cobrir qualsevol necessitat en l’àmbit del salvament i socorrisme en instal·lacions aquàtiques, ja siguin lúdiques o esportives.

Neteja i manteniment

Aconseguir que un centre esportiu estigui en uns estàndards òptims de neteja i manteniment és un dels grans reptes que tenen els directors. Una instal·lació neta és sinònim de bona coordinació i treball en equip, i produeix una sensació de benestar en l’usuari.

A Prosport tenim cura de les instal·lacions, realitzant serveis de neteja i de manteniment perquè ofereixin sempre la seva millor versió. El nostre mètode es basa en l’organització dels equips de neteja i la realització de controls de qualitat de forma regular. Aquest funcionament ens permet visualitzar les possibles incidències i solucionar-les de manera eficaç i immediata.

Monitoratge esportiu

L’atenció al públic dels monitors esportius en una instal·lació és una de les parts més importants de l’experiència de l’usuari. Tenir personal qualificat i capacitat per donar aquesta atenció és bàsic per a qualsevol instal·lació.

A Prosport seleccionem al millor personal per prestar serveis de monitoratge d’activitats esportives, sent capaços d’aportar qualitat a aquesta experiència d’usuari.

Auditories

Abans de realitzar accions per millorar el funcionament d’un centre esportiu haurem de conèixer quin és el seu estat actual. Una bona manera de fer-ho és demanant una auditoria per part d’una empresa o professional aliens a la pròpia instal·lació.

A Prosport oferim la nostra experiència i coneixement al servei d’aquelles instal·lacions que necessiten realitzar un estudi sobre el seu estat; realitzem auditories de qualsevol dels àmbits que incideixen en el funcionament de les mateixes.

Vam elaborar la proposta que necessites per a la teva instal·lació

Contacta

Adreça

Av Diagonal 459 Principal 08036 Barcelona

Contacte

  • info@prosportservices.es
    686 762 915