Nosaltres

Som professionals prestant serveis en instal·lacions esportives

L’esport és passió.

Sabem que la gestió esportiva és complexa i comporta dedicació i professionalitat per poder oferir un servei eficient.
La gestió d’instal·lacions esportives requereix conèixer perfectament les necessitats de cada centre i ser capaços de respondre-hi de manera ràpida i efectiva.

Donar solucions als nostres clients i minimitzar els seus problemes són els principals focus d’actuació de Prosport.

En Prosport tenim la capacitat i la vocació per gestionar instal·lacions esportives amb la màxima professionalitat i confiança per als nostres clients.

Les instal·lacions esportives són la nostra llar

Equip

Gestionar equips és la nostra especialitat.

Per poder oferir els serveis necessaris en un centre esportiu necessitem comptar amb els equips adequats, per això en Prosport dediquem els nostres esforços a comptar amb els millors perfils, formar-los i motivar-los.

Marc Rovirosa

Marc Rovirosa

CEO

 

En Marc Rovirosa va ser jugador de bàsquet dels 8 anys als 31; la passió per aquest esport el va portar a convertir-se també en entrenador i, d’aquesta manera, entendre com motivar equips humans i atorgar-los el seu rol dins dels mateixos.

En Marc va iniciar la seva carrera professional en la gestió de centres esportius com a coordinador de piscines d’estiu. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, va anar creixent dins d’una estructura empresarial per, finalment, acabar sent director financer de la mateixa. És precisament aquest creixement el que l’ha portat a utilitzar tota la seva experiència en el sector per crear Prosport.

En Marc, es recolza en la seva trajectòria, tant en la pràctica esportiva com en la gestió d’instal·lacions, perquè ProSport ofereixi el millor servei.

Vols formar part del nostre equip?

Contractem

Adreça

Av Diagonal 459 Principal 08036 Barcelona

Contacte

  • info@prosportservices.es
    686 762 915